اخبار

عرضه‌های جدید خودروی وارداتی
سامانه یکپارچه عرضه خودروهای وارداتی در اطلاعیه‌ای از عرضه ۳۶ خودروی وارداتی در این سامانه خبر داد و اعلام کرد: متقاضیان از روز گذشته تا اوایل هفته آینده می‌توانند ثبت‌نام کرده و پنج اولویت از سبد محصولات اعلامی را انتخاب کنند.  براین اساس متقاضیان باید طی مدت مذکور یکی از حساب‌های خود را فقط نزد شعب بانک‌های واجد شرایط اعلامی در سامانه به نام خودرو وارداتی وکالتی و مبلغ پنج میلیارد ریال مسدود کنند. همچنین آن دسته از متقاضیان که در اسفند ۱۴۰۱ ثبت‌نام کرده‌اند و در سامانه عرضه خودروی وارداتی اولویت دارند؛ تنها در این عرضه اولویت ایشان حفظ و در صورت عدم انتخاب پنج اولویت از سامانه حذف می‌شوند و در عرضه‌های آتی همانند سایر متقاضیان بر اساس شرایط اعلامی باید اقدام کنند. این گزارش می‌افزاید: ترتیب اولویت در این پنج انتخاب مهم است و در صورت تخصیص هر کدام از پنج انتخاب (بر اساس اولویت متقاضی و ظرفیت خودرو انتخابی)، قابلیت لغو سفارش و تغییر خودرو در مراحل بعدی وجود ندارد؛ از سوی دیگر چنانچه پس از تخصیص خودرو و فراخوانی که از سوی شرکت واردکننده برای مشتری ارسال می‌شود، متقاضی وجه خودروی خود را واریز نکند، از لیست سامانه یکپارچه عرضه خودرو وارداتی حذف خواهد شد.

ارائه لایحه رفع محدودیت واردات خودرو
در قانون ساماندهی صنعت خودرو مصوب ۱۴۰۰، انتقال فناوری به‌عنوان یکی از شرایط لازم برای واردات خودرو تعیین شده است.
سید محمود حسینی‌پور معاون پارلمانی رئیس‌جمهور از تدوین لایحه‌ای برای رفع محدودیت واردات خودرو توسط اشخاص حقیقی و شرکت‌ها خبر داد و افزود: با این حال با توجه به لزوم تسهیل واردات خودرو برای تنظیم بازار آن و مقرون به صرفه نبودن سرمایه‌گذاری برای انتقال فناوری با توجه به شرایط کنونی تجارت بین‌المللی و وجود شرکت‌های دانش بنیان برای انتقال فناوری، دولت لایحه‌ جدیدی را برای به‌روزرسانی قانون ساماندهی صنعت خودرو به مجلس تقدیم کرد. سرپرست معاونت پارلمانی ریاست جمهوری، پاسخ به انتظارات عمومی برای رفع محدودیت در زمینه واردات خودرو توسط اشخاص حقیقی و شرکت‌ها را از اهداف این لایحه برشمرد.

تداوم احیای واحد‌های صنعتی راکد
4 واحد صنعتی راکد با سرمایه‌گذاری ۲۲۶ میلیارد ریال از ابتدای سال‌جاری تاکنون در استان هرمزگان احیا شد و مجدد به چرخه تولید بازگشت.
ایوب رحیمی، معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان گفت: با احیای این تعداد واحد صنعتی، ۳۵ نفر در هرمزگان مشغول به کار شدند.
وی با اشاره به برگزاری نشست‌های مشترک برای فعال‌سازی واحدهای صنعتی راکد، تصریح کرد: با توجه به برگزاری مستمر نشست‌های کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان با مدیران و رفع مسائل و مشکلات واحدها این امر مهم انجام گرفت. معاون امور صنایع سازمان صنعت، معدن و تجارت هرمزگان، اشراف نداشتن کافی سرمایه‌گذاران به پیش‌بینی‌های مالی فرآیند تولید و مشکلات مربوط به طولانی شدن پروژه‌ها و تغییرات شاخص‌های اقتصادی را یکی از مهم‌ترین علل تعطیلی واحدهای صنعتی راکد عنوان کرد .

جستجو
آرشیو تاریخی