تلاش اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی برای ثبت اعضا در سامانه 118
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی در گفتوگو با «ایران اقتصادی» عنوان کرد: اعضای این اتحادیه در رستههای مختلفی همچون فروش قطعات یدکی کولر گازی پکیج، تولید و تعمیر لباسشویی، ظرفشویی و شوفاژ فعالیت میکنند. همچنین خدمات پس از فروش کارخانهها نیز موظف به دریافت مجوز از این اتحادیه هستند. یکی از مهمترین اقداماتی که این اتحادیه تا کنون انجام داده مربوط به تشکیل کمیسیون نرخگذاری است که برای شکلگیری آن مکاتباتی با اتاق اصناف داشتهایم. به منظور نرخگذاری برخی از اعضای اتحادیه که متخصصانی در بخشهای لباسشویی، ظرفشویی، یخچال، فریزر، آب سردکن، پکیج و... در کمیسیون فنی هستند نظرات کارشناسی خود را ارائه میدهند و پس از آن قیمتگذاری صورت میگیرد. یکی دیگر از اقدامات اتحادیه تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی مربوط به همکاریهایی است که با سازمان حفاظت از محیط زیست داشته است. این اتحادیه در خصوص حفاظت از لایه ازون مکاتباتی با این نهاد داشته که در این مکاتبات در خصوص گازهای فریون و خنک کنندهها که مشکلاتی را برای لایه ازون ایجاد میکند توافقاتی به منظور حفاظت از محیط زیست در برابر گازهای مخرب صورت گرفته است.
فرهاد بهشتی گفت: یکی دیگر از اقدامات کمیسیون فنی این اتحادیه برگزای آزمونهای فنی برای افرادی که قصد دریافت مجوز کسب و کار در این صنف را دارند است. در واقع شرکت در این آزمون فنی برای همه افرادی که قصد دریافت مجوز کسب و کار در این صنف را دارند اجباری است. اتحادیه در خصوص صدور مجوز کسب و کار امسال اقدامات ویژهای انجام داده، به طوری که تا کنون 400 عضو جدید به اعضای این صنف افزوده شده است. کمیسیون بازرسی از دیگر کمیسیونهای فعال در این اتحادیه است که در یک سال گذشته فعالان این کمیسیون بیش از 750 بازرسی میدانی داشتهاند که در بازرسیهای خود موفق به شناسایی 400 واحد بدون مجوز شدهاند.
وی بیان کرد: یکی از اقدامات اتحادیه به منظور رفاه بیشتر اعضای صنف تولیدکنندگان و تعمیرکاران صنایع برودتی، تهویه مطبوع، لباسشویی و قطعات یدکی در نظر گرفتن بیمه تکمیلی به صورت اختیاری برای اعضا است تا هر کدام از آنها که تمایل دارند از آن استفاده کنند. یکی از مشکلات اعضا این اتحادیه مربوط به سامانه تلفنی 118 است. زیرا در حال حاضر تنها شماره تماس 100 نفر از اعضای فعال در اتحادیه این سامانه ثبت شده است و مابقی اعضا در این سامانه ثبت نشدهاند. در گذشته برای ثبت اعضا در سامانه 118 قانونی وجود داشت که بر اساس آن اعضای خود را مناطق مختلف تهران را معرفی میکردیم اما در حال حاضر آن قانون وجود ندارد. در راستای برطرف کردن این مشکل اتحادیه نامه نگاریهایی را با وزارت صمت نامه نگاری داشته و در حال حاضر در حال پیگیری آن هستیم. در واقع با اجرایی شدن این امر مردم میتوانند دسترسی آسانی به فعالان معتبر این صنف دست یابند.